Logo
lahjat

Luomutuottajana pyrimme hyödyntämään luonnontuotteet paitsi eettisesti myös niin, että raaka-aineita haaskattaisiin mahdollisimman vähän. Lampaiden taljat ovat hyvä esimerkki moneen käyttöön sopivista hyödykkeistä. Laadukkaasti pehmeäksi muokattu talja sopii sisustuselementiksi, lämmikkeeksi pulkkaan, autoon, kuistille tai siitä voidaan valmistaa tossuja tai asusteita. Myös lemmikit ottavat lammastaljat helposti omaksi lepopaikakseen.

taljat2

Kahdesti vuodessa kerittyjen lampaiden villa toimitaan suomalaisiin pienkehräämöihin, jossa siitä valmistetaan huovutukseen sopivaa karstattua villalevyä ja erilaisia lankoja. Luomutilamme Kainuunharmas-villa on erityisen kysyttyä, kauniiden sävyjen ja pehmeytensä ansiosta. Myymme myös kehräämöltä vaihtokauppana saatua Suomenlammas-villalankaa. Molemmista on saatavilla 100% villalankaa sekä polyamidilla vahvistettua villalankaa ja lisäksi erityisen pehmeäksi käsiteltyä kampalankaa, joka sopii hyvin herkkäihoiselle ja lasten vaatteisiin. Myyjäisissä osastoltamme voi kysellä myös langoistamme tehtyjä villasukkia!

kynttilat

Mehiläispesien vaha hyödynnetään erilaisina kynttilöinä, joiden mieto tuoksu on omaa luokkaansa! Mehiläisvahakynttilät sopivat myös steariinille allergisoituneille.mehilaisvaha

Mehiläisvahakynttilät, pitkä perusmalli, useita värejä

Turvallisin värein värjätyt mehiläisvahakynttilät sopivat juhlapöytään, jouluun, pääsiäiseen ja myös tuoksuherkille ja steariinille allergisoituneille!

Joulupöydän tunnelmantekijäksi, keväisen pääsiäispöydän kruunuksi tai sydämenmuotoisena pikkulahjana ystävälle….Katariinan Luomutilan kynttilöissä on kauniit värit ja muodot!


muoto

Muotokynttilät, mehiläisvahasta useita eri muotoja ja värejä

Muotokynttilöitä, jotka toimivat loistavasti ystävänpäivälahjana, sisustuksessa, tunnelman ja tuoksun tuojana. Valikoima vaihtelee vuosittain!

Katariinan luomutilan tuotteet ovat suosittuja lahjaideoita myös kauniiden pakkausten ansiosta. Kokoa lahjaksi arvostettuja luomutuotteita – kynttilöitä pikkuviemisiksi tai näyttävä lahjakori maakunnan makuja!lahjakori

Lahjakori mehiläistuotteita, voimaruokaa ja kynttilöitä

Ilahduta toipilasta tai toivota onnea uudelle vuosikymmenelle korilla, johon voit ladata toiveittesi mukaan hyvää tekevää luomuhunajaa, mehiläispesien voimaruokaa pergaa sekä värikkäitä kynttilöitä! Sopii myös liikelahjaksi- tarkista saatavuus suoraan luomutilaltamme!


lahjakori2

Parhaita paloja, luomutilan lahjakori

Sankarille, vanhemmille tai kenelle tahansa, joka arvostaa suomalaisia parhaita luomutuotteita: ensiluokkainen lampaanviulu sekä filettä, wurstia tai karitsankylkeä ja tietenkin hunajaa. Loistava yhteislahja esim. eläkepäiville jäävälle kotikokille. Mukaan voidaan liittää myös muhkea lampaantalja tai villapaitalangat! Kokoa koriin parhaat palat – kysy lisää suoraan luomutilaltamme!

Jälleenmyyjät:
jalleenmyyjat
Siirry tästä blogiimme
Facebook sivullemme
Blogi Facebook