Luomuhunajan ja erikoishunajien kuten horsmahunaja, voikukkahunaja, kennohunaja lisäksi tila tuottaa siitepölytuotteita: pergaa ja siitepölyraetta. Joinakin vuosina valikoimissa on erikoiseriä kuten mintun, appelsiinin ja sitruunanmakuista hunajavalmistetta. Näissäkin pohjana on luomuhunaja, mutta makuöljyjen vuoksi ne eivät kuulu sertifioituun luomuhunaja-sarjaan. Kaikki hunajamme ovat pastöroimattomia ja hellävaroen käsiteltyjä. Tutkimusten mukaan kotimaiset hunajamme ovat useimpia ulkomaisia hunajia laadukkaampia esim. entsyymien osalta, eikä niitä ole kuumennettu liikaa.
Luomutuottajana pyrimme toimimaan myös erityisen eettisesti mehiläisiä kohtaan – hunajaa jätetään aina mehiläisten omaan käyttöön, eikä sitä ruokkimistilanteissakaan korvata ”ravintoköyhällä” valkaistulla sokerilla vaan luonnon luomusokerilla.
Kennohunaja on syksyn superherkku, jota on tarjolla lähinnä hyvinä hunajasatovuosina. Kennohunaja on mehiläisvahakennoa, jossa on sisällä linkoamatonta luonnonhunajaa. Kysyttyä erityisesti raakaruuan harrastajien keskuudessa.
Katariinan luomuhunaja on tunnettu pohjoiskarjalainen luomutuote, jota osataan jo kysyä! Sen maku on vivahteikas ja siinä maistuu kukkien kirjo – joskin hunajan ystävät tietävät, jotta joka vuosi hunajasato ja maku hieman vaihtelevat!
Kiteyttämätöntä kesän ja alkusyksyn herkkuhunajaa, joka soveltuu hyvin tee- ja ruuanlaittohunajaksi.
Katariinan Voikukkahunaja on maultaan täyteläinen ja se sisältää jonkin verran voikukan siitepölyä, mikä tekee siitä ravintorikkaan ja loistavan antioksidanttisen erikoishunajan.
Katariinan Horsmahunaja on juokseva, hyvin fruktoosipitoinen ja maultaan kirkas ja selkeä samaan tapaan kuin akaasiahunajat. Horsmahunaja on loistava jälkiruokakastikkeena ja yrtti-ja teejuomien makeuttajana sekä ruuanlaitossa.
Hunajavalmiste, jossa luomuhunaja on saanut kumppanikseen pirskahtelevaa sitrusta tai raikasta minttua tiiviissä öljymäisessä muodossa. Loistava teen, jäätelön, marjojen tai kuumien jälkiruokajuomien makeuttajana! Maut voivat vaihdella eri hunajavuosina.